Blog

Op onze blog schrijven we regelmatig artikels over vastgoed- en interieurfotografie, updates over drones en regelgeving, en eenvoudige tips en tricks over fotografie in het algemeen. Veel leesplezier!

etretat luchtfoto's droneshot zonsondergang

Prachtige luchtfoto’s maken met je drone doe je zo!

16954 views

Veel mensen hebben tegenwoordig een drone. Makkelijk mee te nemen op vakantie, op veel plaatsen mag je vliegen als je je aan de regels houdt, en je kan er makkelijk vanuit spectaculaire standpunten mee fotograferen waar je anders nooit te voet zou geraken. Hieronder onze 10 tips om er nog mooiere luchtfoto’s te maken!

Tip 1: Kies een indrukwekkend standpunt

Wil je echt een waw-effect? Breng je drone dan naar een positie waarop het meteen duidelijk is dat je foto niet met een normaal fototoestel gemaakt is.

Lees meer
Drones: mag je er zomaar mee vliegen in België?

Drones: mag je er zomaar mee vliegen in België?

21809 views

Drones koop je tegenwoordig zomaar in de Carrefour of de MediaMarkt! Maar mag je er zomaar overal mee vliegen in ons land? Het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt!

Vanaf het moment dat je opstijgt zit je immers in het Belgisch luchtruim, en daar gelden andere wetten dan op de weg…

Lees meer
Hoe maak ik een immo zoekertje

Foto’s maken voor je vastgoedadvertentie doe je zo!

754 views

De vastgoedmarkt in België is de laatste maanden weer enorm aan het heropleven. Heel veel huizen worden verkocht, aan prijzen die elke keer weer hoger liggen. Wil je zelf je huis verkopen? Zorg dan zeker voor een zoekertje met opvallend goede foto’s. Ze zorgen ervoor dat je opvalt, meer bezoekers krijgt en uiteindelijk aan de vraagprijs kan verkopen!

Hierbij 5 tips om je woning op een aantrekkelijke manier te fotograferen!

1. Ruim op!

Lees meer
hoe kies je een statief?

Hoe kies je een statief?

1564 views

Op zoek naar een statief? Een goed statief kiezen is niet zo eenvoudig. Ze bestaan in alle soorten en maten en voor elk type fotografie bestaat er wel een aparte soort! Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer
Voor en Na Realisaties

Wat zijn voor en na reportages?

2012 views

Ga je bouwen, verbouwen, of heb je als renovatiebedrijf een leuk project? Dan is een voor en na reportage misschien hét idee om je realisaties in beeld te brengen.

Lees meer
  • 1
  • 2