Blog

Op onze blog schrijven we regelmatig artikels over vastgoed- en interieurfotografie, updates over drones en regelgeving, en eenvoudige tips en tricks over fotografie in het algemeen. Veel leesplezier!

Mag je overal vliegen met een drone?

Mag je een drone meenemen op vakantie of niet?

223 views

Je kent het wel: het is bijna zomervakantie, het weer zit eindelijk mee en binnenkort vertrek je op reis. Een ideale gelegenheid om je drone eens boven te halen op de meest exotische locaties. Maar mag dat zomaar?

Lees meer

Aan de slag met (drone) video’s voor vastgoed en interieur

434 views

Je hebt het vast wel al gemerkt op instagram: je foto’s krijgen nog amper likes, maar als je een reel online zet vergroot je bereik enorm. Sinds het succes van TikTok sprongen ook Instagram (reels) en Youtube (shorts) mee op de video-kar. Je kan er niet meer onderuit: video is de toekomst. Ze zijn zo populair omdat ze meer in het oog springen, en de kijker ook langer bij je blijft “hangen”.

Ook in de interieur- en vastgoedsector stijgt het gebruik van korte promotiefilmpjes op de social media.

Lees meer
Noorderlicht in IJsland

Hoe fotografeer je het noorderlicht?

741 views

Het noorderlicht is een van de meest fantastische natuurfenomenen die je op Aarde kan zien. Het staat op iedereen zijn bucketlist maar je moet veel geluk hebben om het in je leven eens live te mogen zien. Maar als het zover is, kan je er ook foto’s van maken! In deze blogpost heb ik al mijn info even gebundeld in een handig overzicht.

Lees meer
etretat luchtfoto's droneshot zonsondergang

Prachtige luchtfoto’s maken met je drone doe je zo!

17318 views

Veel mensen hebben tegenwoordig een drone. Makkelijk mee te nemen op vakantie, op veel plaatsen mag je vliegen als je je aan de regels houdt, en je kan er makkelijk vanuit spectaculaire standpunten mee fotograferen waar je anders nooit te voet zou geraken. Hieronder onze 10 tips om er nog mooiere luchtfoto’s te maken!

Tip 1: Kies een indrukwekkend standpunt

Wil je echt een waw-effect? Breng je drone dan naar een positie waarop het meteen duidelijk is dat je foto niet met een normaal fototoestel gemaakt is.

Lees meer
Drones: mag je er zomaar mee vliegen in België?

Drones: mag je er zomaar mee vliegen in België?

44617 views

Drones koop je tegenwoordig zomaar in de Carrefour of de MediaMarkt! Maar mag je er zomaar overal mee vliegen in ons land? Het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt!

Vanaf het moment dat je opstijgt zit je immers in het Belgisch luchtruim, en daar gelden andere wetten dan op de weg…

Lees meer
Hoe maak ik een immo zoekertje

Foto’s maken voor je vastgoedadvertentie doe je zo!

1192 views

De vastgoedmarkt in België is de laatste maanden weer enorm aan het heropleven. Heel veel huizen worden verkocht, aan prijzen die elke keer weer hoger liggen. Wil je zelf je huis verkopen? Zorg dan zeker voor een zoekertje met opvallend goede foto’s. Ze zorgen ervoor dat je opvalt, meer bezoekers krijgt en uiteindelijk aan de vraagprijs kan verkopen!

Hierbij 5 tips om je woning op een aantrekkelijke manier te fotograferen!

1. Ruim op!

Lees meer
  • 1
  • 2