fbpx

Blog

Op onze blog schrijven we regelmatig artikels over vastgoed- en interieurfotografie, updates over drones en regelgeving, en eenvoudige tips en tricks over fotografie in het algemeen. Veel leesplezier!

hoe kies je een statief?

Hoe kies je een statief?

494 views

Op zoek naar een statief? Een goed statief kiezen is niet zo eenvoudig. Ze bestaan in alle soorten en maten en voor elk type fotografie bestaat er wel een aparte soort! Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer
Voor en Na Realisaties

Wat zijn voor en na reportages?

558 views

Ga je bouwen, verbouwen, of heb je als renovatiebedrijf een leuk project? Dan is een voor en na reportage misschien hét idee om je realisaties in beeld te brengen.

Lees meer
huis vastgoed zonsondergang

Waarom je vastgoedfotografie uitbesteden?

719 views

Wat zijn de voordelen van vastgoedfotografie?

Tegenwoordig draait vastgoedfotografie om meer dan enkel het maken van wat foto’s. Het is een totaalpakket geworden van professionele foto’s, video’s, 360° virtuele rondleidingen, drone-beelden, virtual staging (hierover in een latere post meer!) en social media planning. Waarom zou je als particulier of als makelaar je vastgoedfotografie aan ons overlaten? En wat zijn de voordelen daarvan?

In dit artikel lees je alles over hoe wij een professionele voorstelling van je woning voor jou mogelijk maken.

Lees meer
Vliegen met een drone in Belgie

Vliegen met een drone in België, mag dat?

898 views

Een drone koop je tegenwoordig zomaar in de Carrefour of de MediaMarkt. Maar mag je er zomaar overal mee vliegen in ons land? Het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt!

Vanaf het moment dat je opstijgt zit je immers in het Belgisch luchtruim, en daar gelden andere wetten dan op de weg.

Om alles snel en eenvoudig samen te vatten heb ik hier een overzicht gemaakt van de huidige wetgeving.

Lees meer
Beter fotograferen met je smartphone

Betere foto’s maken met je smartphone

541 views

“Het is om zeep, ik kocht een smartphone”. Bart Peeters zong het al. En iedereen maakt er tegenwoordig ook foto’s mee. Iedereen heeft er eentje, en je hebt hem altijd bij. De meest telefoons hebben één of meer camera’s die lang niet slecht zijn. Maar toch zien we op facebook of instagram vaak beelden die echt beter hadden gekund. En dat hoeft echt niet zo moeilijk te zijn… Met een paar eenvoudige tips of apps til je het niveau van je smartphone foto’s helemaal op!

Lees meer
  • 1
  • 2