fbpx

Blog

Op onze blog schrijven we regelmatig artikels over vastgoed- en interieurfotografie, updates over drones en regelgeving, en eenvoudige tips en tricks over fotografie in het algemeen. Veel leesplezier!

huis vastgoed zonsondergang

Waarom je vastgoedfotografie uitbesteden?

175 views

Wat zijn de voordelen van vastgoedfotografie?

Tegenwoordig draait vastgoedfotografie om meer dan enkel het maken van wat foto’s. Het is een totaalpakket geworden van professionele foto’s, video’s, 360° virtuele rondleidingen, drone-beelden, virtual staging (hierover in een latere post meer!) en social media planning. Waarom zou je als particulier of als makelaar je vastgoedfotografie aan ons overlaten? En wat zijn de voordelen daarvan?

In dit artikel lees je alles over hoe wij een professionele voorstelling van je woning voor jou mogelijk maken.

Lees meer
Vliegen met een drone in Belgie

Vliegen met een drone in België, mag dat?

277 views

Een drone koop je tegenwoordig zomaar in de Carrefour of de MediaMarkt. Maar mag je er zomaar overal mee vliegen in ons land? Het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt!

Vanaf het moment dat je opstijgt zit je immers in het Belgisch luchtruim, en daar gelden andere wetten dan op de weg.

Om alles snel en eenvoudig samen te vatten heb ik hier een overzicht gemaakt van de huidige wetgeving.

Lees meer
Beter fotograferen met je smartphone

Betere foto’s maken met je smartphone

243 views

“Het is om zeep, ik kocht een smartphone”. Bart Peeters zong het al. En iedereen maakt er tegenwoordig ook foto’s mee. Iedereen heeft er eentje, en je hebt hem altijd bij. De meest telefoons hebben één of meer camera’s die lang niet slecht zijn. Maar toch zien we op facebook of instagram vaak beelden die echt beter hadden gekund. En dat hoeft echt niet zo moeilijk te zijn… Met een paar eenvoudige tips of apps til je het niveau van je smartphone foto’s helemaal op!

Lees meer
Woonkamer met eettafel

Je woning fotograferen met deze 5 tips!

412 views

Foto’s met scheve muren, donkere beelden (vaak gemaakt met een smartphone), onscherpe foto’s, … Dat moet met enkele eenvoudige tips toch beter kunnen, toch? Je woning fotograferen is heus niet zo moeilijk!

Al jaren zien we op verschillende immowebsites en op sociale media foto’s verschijnen die met de hulp van enkele eenvoudige tips toch een betere indruk hadden kunnen maken.

Het is bewezen! Als je een woning wil verkopen kunnen de foto’s van doorslaggevende waarde kunnen zijn om mogelijke kopers aan te trekken.

Lees meer