Hoogte- en luchtfotografie / video

Luchtfoto’s of video’s met een drone

Wij beschikken over een geregistreede drone en een officiële licentie voor foto-opdrachten in heel België en Frankrijk.

Met onze drone kunnen wij zowel hoge resolutiefoto’s, gestabiliseerde video’s als 360° panorama’s maken. Dit levert uiteraard spectaculaire beelden op. De klant kan steeds beneden meekijken op een iPad om te kijken of de compositie naar wens is.

In België is het echter niet altijd mogelijk om in elk gebied luchtopnames te maken met een drone gezien de strikte wetgeving. Soms huren wij dan een echte helicopter om opnames toch mogelijk te maken in samenwerking met een gespecialiseerd heli-firma.

Contacteer ons daarom zeker om te bekijken welke drone we kunnen inzetten, welke regels er geldig zijn in het gebied waar er gevlogen moet worden, en welk kostenplaatje dit met zich mee brengt. We bekijken samen met jou de beste of goedkoopste oplossing!

Hoogtefotografie tot 6m

Wij beschikken over een telescopische mast van 6m hoog die het mogelijk maakt hoogtefoto’s te maken van bedrijven, tuinen en domeinen. Deze mast kan ingezet worden op plaatsen waar het met drones verboden is om te vliegen, en is ideaal voor overzichtsfoto’s.

Voor hoogte- en luchtfotografie hebben we geen vaste prijspaketten. Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat en geven we advies over de methode die het best geschikt is.

Vastgoedvideo (enkel met drone gefilmd)

Dronevideo (best of 2016)


Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  review rating 5  Heel erg tevreden met de foto's. Eenvoudig geregeld, eenvoudig afgesproken, leuke samenwerking, mooi resultaat. Nogmaals dank Herman!

  thumb Christophe Berton

  review rating 5  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! �

  thumb Evi Vieke

  review rating 5  Ik ben zeer tevreden van zowel de kwaliteit van de foto’s als de klantvriendelijke manier waarop onze samenwerking praktisch geregeld was. Super bedankt!

  thumb Liesbeth Houthoofd

  review rating 5  Topkerel & fotograaf, Een pro in zijn vak �

  thumb Belaey Wesley

  review rating 5  Bedankt Herman om je tijd, passie en liefde voor fotografie met ons team te delen!

  thumb Kenny Deneyer

  review rating 5  professional real estate photographer, recommended for fast and accurate service.

  thumb Brent D'Hooge