Spectaculaire foto’s dankzij luchtfotografie en -videografie met drone

Op zoek naar unieke, spectaculaire foto’s van jouw woning, bedrijventerrein of architectuur? Kies dan voor Herman Desmet Photography voor luchtfotografie of -video’s met een drone. Wij beschikken over een officiële licentie voor het uitvoeren van drone luchtfotografie in heel Europa. Met onze drones maken wij hoge resolutie foto’s, gestabiliseerde video’s en 360° panorama’s. Dit levert uiteraard spectaculaire beelden op. Als klant kijk je beneden steeds mee op een iPad, zodat je zeker weet dat de compositie volledig naar wens is. Helaas is het vanwege strikte regelgeving in België niet altijd mogelijk om in ieder gebied luchtfotografie met een drone te maken.

Alternatieven voor luchtfotografie of -videografie met een drone

Om spectaculaire beelden vanuit de lucht alsnog mogelijk te maken, bieden wij daarom ook de volgende twee opties:

 1. Luchtfotografie of -videografie met een helikopter. Om spectaculaire beelden vanuit de lucht mogelijk te maken, huren we soms een echte helikopter in bij een gespecialiseerde heli-firma.
 2. Luchtfotografie of -videografie met telescopische mast. Naast het maken van luchtopnames met een drone of vanuit een helikopter, beschikken we over een telescopische mast van zes meter hoog. De mast is ideaal voor het maken van overzichtsfoto’s, hoogtefoto’s, en foto’s van tuinen en domeinen om bijvoorbeeld je luxe hotel volledig tot zijn recht te laten komen.

Voor hoogte- en luchtfotografie hebben we vaste prijspakketten. Valt jouw opdracht niet onder één van de vaste pakketten? Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat en adviseren we over de meest geschikte methode. Luchtfotografie met een drone leent zich ook uitstekend voor de fotografie van je reis.

Advies over luchtfotografie met drone

Ben je geïnteresseerd in luchtfotografie met een drone, maar weet je niet precies welke regels er gelden in het betreffende gebied of twijfel je over de kosten? Geen enkel probleem. Als vastgoedfotograaf adviseren graag over de mogelijkheden in Weerde, dicht bij Mechelen. We bekijken welke regels er gelden in het betreffende gebied, welke drone we kunnen inzetten, welke alternatieven er zijn en welk kostenplaatje dit met zich meebrengt.

Contacteer ons voor spectaculaire foto’s en video’s vanuit de lucht

Wim je meer informatie over onze prijzen of een offerte aanvragen? Contacteer ons vrijblijvend via +32 496 57 58 55 of het contactformulier op deze website, dan gaan we samen op zoek naar de beste en voordeligste oplossing voor jouw luchtfotografie. Je kan ons ook inschakelen als eventfotograaf.

 

Enkele van onze drone video’s:

 


Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  Ingrid Van den Broeck Avatar Ingrid Van den Broeck
  22/12/2019

  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  vieke E Avatar vieke E
  14/02/2018

  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  Jenniferþe is 4fr Ruter Avatar Jenniferþe is 4fr Ruter
  05/12/2019

  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  Wim De Bie Avatar Wim De Bie
  16/05/2019

  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  VoorZet Avatar VoorZet
  01/03/2018