Hoogte- en luchtfotografie / video

Luchtfoto’s of video’s met een drone

Wij beschikken over een geregistreede drone en een officiële licentie voor foto-opdrachten in heel België en Frankrijk.

Met onze drone kunnen wij zowel hoge resolutiefoto’s, gestabiliseerde video’s als 360° panorama’s maken. Dit levert uiteraard spectaculaire beelden op. De klant kan steeds beneden meekijken op een iPad om te kijken of de compositie naar wens is.

In België is het echter niet altijd mogelijk om in elk gebied luchtopnames te maken met een drone gezien de strikte wetgeving. Soms huren wij dan een echte helicopter om opnames toch mogelijk te maken in samenwerking met een gespecialiseerd heli-firma.

Contacteer ons daarom zeker om te bekijken welke drone we kunnen inzetten, welke regels er geldig zijn in het gebied waar er gevlogen moet worden, en welk kostenplaatje dit met zich mee brengt. We bekijken samen met jou de beste of goedkoopste oplossing!

Hoogtefotografie tot 6m

Wij beschikken over een telescopische mast van 6m hoog die het mogelijk maakt hoogtefoto’s te maken van bedrijven, tuinen en domeinen. Deze mast kan ingezet worden op plaatsen waar het met drones verboden is om te vliegen, en is ideaal voor overzichtsfoto’s.

Voor hoogte- en luchtfotografie hebben we geen vaste prijspaketten. Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat en geven we advies over de methode die het best geschikt is.

Hieronder kan je enkele van onze drone- en hoogtefoto’s bekijken:

 

Enkele van onze drone video’s:

 


Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  5 star review  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  thumb VoorZet
  3/01/2018

  5 star review  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  thumb vieke E
  2/14/2018

  5 star review  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  thumb Wim De Bie
  5/16/2019

  5 star review  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  thumb Jenniferþe is 4fr Ruter
  12/05/2019

  5 star review  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  thumb Ingrid Van den Broeck
  12/22/2019