Professionele reisfotograaf

Inclusief nabewerking

360° met drone

Oplevering binnen 48u

Als je binnenkort een reis op de planning hebt staan en de fotografie ervan graag overlaat aan een professionele reisfotograaf, ben je zeker welkom bij Herman Desmet Photography uit Weerde, in de buurt van Mechelen. Met gepubliceerde foto’s voor magazines en grote namen als National Geographic, weet je dat je samenwerkt met een ervaren fotograaf die weet hoe hij beelden moet vastleggen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden die we als professionele reisfotograaf aanbieden voor de fotografie van je reis.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Het voordeel van een samenwerking met een professionele reisfotograaf

Een groot voordeel van een samenwerking met een professionele reisfotograaf is dat die je reis vanuit een professioneel perspectief bekijkt en beelden vastlegt op manier waar je wellicht zelf niet aan zult denken. Ervaring speelt namelijk een grote rol bij de fotografie tijdens een reis. Daarnaast beschikt een professionele reisfotograaf over een heel arsenaal aan materiaal om je reis op de mooiste manier vast te leggen. Zo biedt hij je de mogelijkheid om beelden vanuit de lucht vast te leggen met een drone. Die beelden zijn altijd adembenemend. Wist je dat je een speciale licentie nodig hebt voor het filmen met een drone? Je kan de professionele reisfotograaf ook inschakelen voor het maken van video’s.

Contacteer ons voor verdere vragen

Zowel professionals als particulieren kunnen een beroep doen op Herman Desmet Photography uit Weerde, in de buurt van Mechelen, voor de fotografie van een reis. Aarzel zeker niet om ons te contacteren met verdere vragen over onze prijzen door te bellen naar het nummer +32 496 57 58 55, een e-mail te sturen naar info@hermandesmet.be of het online contactformulier in te vullen.

Bekijk hier onze social media

Contactformulier

    Bezoek HERMANDESMET Photography in Weerde