Fotografie van architectuur: interieur en exterieur in beeld

Bijzondere architectuur verdient volgens ons bijzondere fotografie. Daarom is Herman Desmet Photography gespecialiseerd in fotografie van architectuur in Weerde, dicht bij Mechelen. We fotograferen al meer dan 15 jaar architectuur in binnen- en buitenland. Daarbij gaan we tot het uiterste in onze zoektocht naar het perfecte plaatje. Fotografie van architectuur vraagt om een professioneel oog en veel geduld. We gaan op zoek naar de perfecte compositie en de juiste belichting om jouw gebouw voortreffelijk in beeld te brengen. Daarbij willen we aan de ene kant het gebouw zo waarheidsgetrouw mogelijk weergeven, maar aan de andere kant ook de mooist mogelijke plaatjes schieten. Wachten op het perfecte licht, of op het moment dat de opkomende zon een gebouw prachtig kleurt? Dat is onze passie!

Het juiste standpunt

Of het nu historische of moderne gebouwen betreft, het fotograferen van architectuur draait om het vinden van het beste standpunt. Wil je het complete gebouw in beeld of juist de aandacht trekken met een herkenbaar detail? Of ga je voor een combinatie? Wij gaan met veel plezier en een professioneel oog op zoek naar unieke invalshoeken, bijzondere patronen of een mooi lijnenspel. Soms betekent het vinden van het beste standpunt dat je de lucht in moet gaan. Met onze officiële Europese dronelicentie bieden we de mogelijkheid tot professionele hoogtebeelden met een drone. Onze prachtige luchtfoto’s of video’s laten jouw architectuur zien vanuit een ander perspectief! Vooral grote gebouwen in landelijke omgevingen komen dankzij deze vorm van fotografie echt tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van een prachtig landhuis midden in de natuur.

Jouw bouwproject in beeld

We brengen graag jouw bouwproject in beeld. Voor architecten, promotoren, vormgevers en bouwbedrijven fotograferen wij zowel interieurs als exterieurs. De beelden kunnen gebruikt worden in advertenties, publicaties, social media en op websites. Wij volgen ook volledige bouwprojecten op van begin tot eind of maken timelapse-video’s van speciale evenementen tijdens het bouwproces. Denk maar aan het plaatsen van een brug, of werkzaamheden met een hoge kraan. Bekijk hieronder een kleine selectie van enkele architectuurfoto’s die we de afgelopen jaren maakten.

 


Contacteer ons voor een afspraak

Wil je meer weten over de fotografie van jouw architectuur of bouwproject? Voor architectuurfotografie maken we graag eerst kennis om alle opties te doorlopen. Contacteer ons daarom vrijblijvend voor een afspraak of meer informatie, via +32 496 57 58 55 of het contactformulier op deze website.

Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  Jenniferþe is 4fr Ruter Avatar Jenniferþe is 4fr Ruter
  05/12/2019

  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  vieke E Avatar vieke E
  14/02/2018

  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  Ingrid Van den Broeck Avatar Ingrid Van den Broeck
  22/12/2019

  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  Wim De Bie Avatar Wim De Bie
  16/05/2019

  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  VoorZet Avatar VoorZet
  01/03/2018