Eventfotograaf

Organiseer je een bedrijfsevent en wil je graag een eventfotograaf inschakelen? Dat kan! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, receptie, congres, beurs of ander zakelijk event, je steekt altijd veel tijd en energie in de organisatie ervan. Wil je die energie graag terugzien in professionele, kwalitatieve foto’s en video’s? Schakel Herman Desmet Photography dan in als eventfotograaf. Eventfoto’s en -video’s vormen een blijvende herinnering en een prachtig visitekaartje van jouw organisatie.

Een eventfotograaf voor iedere gelegenheid

Onze eventfotograaf maakt professionele foto’s bij iedere gelegenheid. Wil je sfeerfoto’s van je bedrijfsfeest om na afloop aan de deelnemers te bezorgen? Wil je professionele eventfoto’s om te kunnen delen op sociale media of zou je graag een aftermovie willen van je receptie of congres? We maken het als eventfotograaf allemaal mogelijk! Beeld is een ontzettend krachtig middel om herinneringen vast te leggen. Bezorg je bezoekers, gasten of werknemers na afloop van het event opnieuw een glimlach op hun gezicht, met krachtige sfeerfoto’s en video’s.

Snelle oplevering binnen 48 uur

Om het gevoel van een succesvol event langer vast te houden, wil je de eventfoto’s en video’s vanzelfsprekend snel ontvangen. Je wilt de foto’s waarschijnlijk zo snel mogelijk delen met de deelnemers, of direct gebruiken voor verschillende marketinguitingen. Wij garanderen daarom de oplevering van professionele eventfoto’s inclusief nabewerking binnen 48 uur. Bekijk hieronder enkele recente voorbeeldvideo’s van events.

BBQ Event voor Delvache

Orbit Cycling Event voor Orbit

Vraag een offerte aan

Jouw event is uniek, daarom is eventfotografie en -videografie ook altijd op maat. Twijfel je nog tussen foto of video, of weet je nog niet precies hoe je de foto’s en video’s wilt inzetten? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen in Weerde, dicht bij Mechelen, zodat we samen het perfecte plan van aanpak kunnen opstellen. Vervolgens maken we een offerte op maat. Leg nu een vrijblijvende afspraak vast om jouw wensen te bespreken via het nummer +32 496 57 58 55 of het online contactformulier. Verder kunt u ons ook inschalen voor het fotograferen van een woning. We zijn namelijk ook inzetbaar als interieurfotograaf.