Interieurfotograaf

Ben je op zoek naar een professionele interieurfotograaf met jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij Herman Desmet Photography in Weerde, dicht bij Mechelen, voor de beste fotografie. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve vastgoed- en interieurfotografie. Met luchtfotografie en virtual staging bieden wij bovendien unieke, aanvullende mogelijkheden en spectaculaire foto’s voor een volledige vastgoedpresentatie.

Jouw woning in de spotlights dankzij een professionele interieurfotograaf!

Interieurfotografie hoeft niet altijd exclusief te zijn voor gebruik in magazines. Wij werken in opdracht van particulieren, immokantoren, bouwfirma’s en andere bedrijven en leveren voor iedereen hoge kwaliteit foto’s van interieurs en vastgoed. Door gebruik te maken van mooie foto’s door onze vakkundige interieurfotograaf komt jouw huis of interieur pas echt tot zijn recht en stijgen de verkoopkansen! Vooraf aan elke shoot houdt onze interieurfotograaf een uitgebreide briefing, waarin we alles samen met jou doorlopen. Indien nodig kunnen we ook met een drone werken om luchtfoto’s te maken. We prikken een datum voor de shoot, we geven stijltips en interieuradvies en bespreken hoeveel foto’s er worden gemaakt. Na afloop van de shoot verzorgen we uiteraard de nabewerking van de beelden met Adobe Photoshop. De oplevering van de foto’s is altijd binnen 48 uur via Dropbox.

Werkwijze van onze interieurfotograaf

Twijfel je over de juiste aanpak of kun je wel wat tips voor styling gebruiken? Met onze jarenlange ervaring en professionele oog voor detail, denken we graag mee over de manier waarop we de architectuur van jouw interieur of vastgoed het mooiste in beeld kunnen brengen. Ook de styling van je interieur speelt hierbij een rol. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning volledig tot zijn recht komt. Uiteraard kunnen wij, naast interieurfotografie, op deze shoots ook hoogtefoto’s nemen van jouw woning. Voor immokantoren, magazines en architecten die graag op regelmatige basis van onze diensten gebruik willen maken, werken wij graag met een fixed-pricesysteem per woning of met een mandaat.

Portfolio

 


Contacteer ons voor interieurfotografie

Voor immokantoren, woonmagazines en architecten die op regelmatige basis van onze diensten gebruik willen maken, werken wij graag met een fixed-pricesysteem per woning of met een mandaat. Meer informatie hierover kun je opvragen via onderstaande contactgegevens. Direct aan de slag met de vastgoed- en interieurfotografie van jouw woning of vastgoed? Contacteer onze interieurfotograaf direct via +32 496 57 58 55 of via het contactformulier op deze website.

Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  Ingrid Van den Broeck Avatar Ingrid Van den Broeck
  22/12/2019

  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  Jenniferþe is 4fr Ruter Avatar Jenniferþe is 4fr Ruter
  05/12/2019

  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  vieke E Avatar vieke E
  14/02/2018

  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  Wim De Bie Avatar Wim De Bie
  16/05/2019

  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  VoorZet Avatar VoorZet
  01/03/2018