Woning fotograferen

Inclusief nabewerking

360° met drone

Oplevering binnen 48u

Heb je verhuisplannen en wil je jouw huidige woning verkopen? Dan ontkom je er niet aan: je moet de woning laten fotograferen. Professionele, kwalitatieve vastgoed- en interieurfoto’s dragen bij aan een vlotte verkoop van je huis. Schakel daarom Herman Desmet Photography in voor vakkundig advies en een snelle oplevering van de foto’s.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Het fotograferen van jouw woning voor verkoop

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, moet je als makelaar een hoop regelen. Het laten fotograferen van jouw woning is daar ook onderdeel van. Hoe zorg je dat het huis perfect overkomt op beeld? Hoe leg je de juiste sfeer vast? Moeten er spullen weggehaald of juist toegevoegd worden? En wat doe je als het huis al leeg staat? Onze interieurfotograaf staat klaar om je volledig tot ontzorgen op het gebied van de interieurfotografie met onze all-inclusive service. Iedereen kan een huis op de foto zetten, maar een woning professioneel fotograferen is een vak apart. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring in het op beeld vastleggen van interieur en exterieur, ook voor hotels bijvoorbeeld. Voor het maken van de foto’s geven we daarom graag stijltips en interieuradvies.

Virtual staging: voeg achteraf meubels toe aan je foto’s

Bij het verkopen van jouw huis gaat het namelijk niet om wat jij een mooi interieur vindt, maar wat de meeste mensen aanspreekt. Ook is het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zien leven in het huis. Met onze tips en onze uitgebreide ervaring als immofotograaf zorgen wij voor het perfecte resultaat. Staat de woning leeg? Dan adviseren wij om virtual staging in te zetten. Met deze computertechniek voegen wij realistische 3D-meubels toe in de foto’s van de woning. Je hebt daarbij de keuze uit een Scandinavisch, modern of rustiek interieur. Op deze manier komen de foto’s meer tot leven en krijgen potentiële kijkers een beter beeld van de toekomstige woning. Virtual staging biedt meerwaarde voor oude woningen die al leeg zijn gehaald, of voor casco-opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Plan een afspraak voor het fotograferen van je woning

Wil je de verkoop van de woning nog meer stimuleren? Dan kunnen we je woning op een unieke manier fotograferen: door hoogtebeelden, ook beschikbaar als print, te maken met een drone. Hoge resolutie foto- en videobeelden bieden een spectaculaire, waardevolle toevoeging op de vastgoed- en interieurfotografie van je woning. Dergelijke beelden leggen we ook vast als professionele reisfotograaf of eventfotograaf. Wil je direct een afspraak plannen voor het fotograferen van je woning? Contacteer ons meteen via +32 496 57 58 55 of het online contactformulier.

Bekijk hier onze social media

Contactformulier

    Bezoek HERMANDESMET Photography in Weerde