Video

Bij Herman Desmet Photography uit Weerde, dicht bij Mechelen, zit je goed als je een professionele video wilt laten maken, zoals video’s met een drone, productvideo’s, timelapse-video’s of aftermovies op events. Een video gebruiken is populairder dan ooit op Facebook en Instagram. Verder maken we ook video’s voor mensen die op zoek zijn naar een woning.

Video’s laten maken: de voordelen

Video’s laten maken door een professioneel fotograaf met veel ervaring biedt veel voordelen:

  • Een professionele eerste indruk;
  • Groter bereik dan foto’s op social media;
  • Een korte en krachtige teaser;
  • Hoge kwaliteit, tot 8K;
  • Eenvoudig te plaatsen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Video’s laten maken, kan helpen om potentiële kopers te prikkelen om meer informatie te bekijken over je product, bedrijf of woning op onder andere social media. We werken met high-end apparatuur, professionele editing en een strakke workflow. Uiteraard kan je de professionele video laten maken met jouw eigen logo! We maken het verschil door een professionele service én een snelle oplevering binnen de 48u na de shoot van de video die je hebt laten maken! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van het soort video’s dat je bij ons kunt laten maken.

 

 

 

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Wens je meer info over onze video’s voor social media, of heb je een idee voor een totaal ander videoproject, denk maar aan time-lapse video’s, video’s met acteurs, voice-overs, green-screens of het vastleggen van dronebeelden? We staan verder ook vooral bekend voor het vastleggen van de mooiste interieurbeelden. Contacteer ons en dan bespreken we samen de mogelijkheden! Dat kan door te bellen naar het nummer +32 496 57 58 55, een e-mail te sturen naar info@hermandesmet.be.