Wat zijn voor en na reportages?

Ga je bouwen, verbouwen, of heb je als renovatiebedrijf een leuk project? Dan is een voor en na reportage misschien hét idee om je realisaties in beeld te brengen. Het concept is eenvoudig: we komen langs voor de werken beginnen en maken een heleboel foto’s vanuit alle hoeken. Na de verbouwingen doen we de shoot nog eens helemaal over, en proberen we vanuit exact dezelfde hoek de foto’s opnieuw te maken.

Het resultaat heb je vast al eens gezien in tv-programma’s als “Help, mijn man is een klusser” of “The Block”: een beeld dat geleidelijk overgaat van de situatie van voor de verbouwing, tot het afgewerkt resultaat. Het geeft de kijker altijd een WOW-effect!

Hieronder enkele voorbeelden van recente voor en na shoots. Je kan met het ‘slepertje’ van links naar rechts in het beeld slepen om zowel de voor- als na-situatie te bekijken. Door deze vorm van fotopresentaties te gebruiken, kan je je klanten echt laten zien tot welke mooie resultaten jouw bedrijf in staat is.

voor en na - woonkamervoor en na - woonkamer
voor en na - badkamer ruwbouwvoor en na - badkamer afgewerkt
voor en na - eethoekvoor en na - eethoek

Voor en na video’s

Met de foto’s kunnen we ook videocollages maken. Die scoren namelijk veel beter op de sociale media zoals Instagram of Facebook. Afhankelijk van waar je ze wil gebruiken, leveren we ze aan in het formaat dat het best geschikt is (denk maar aan een Instagram Story, IG tv, whatsapp-kwaliteit om makkelijk aan klanten door te sturen via je gsm, Facebook video, noem maar op.). Wij kunnen videobestanden aanleveren tot een kwaliteit van 8K.

Hieronder kan je enkele recente videocollages bekijken waarin een aantal voor/na situaties verwerkt zitten:

Heb je na het zien van deze realisaties vragen of opmerkingen over onze werkwijze? Of wil je graag eens afspreken om jouw project te laten fotograferen op deze manier? Neem dan snel contact met ons op en dan plannen we alles in!