360° Virtuele rondleidingen

Met virtuele rondleidingen stap je binnen in een 360° virtuele wereld!

Met 360° panoramafoto’s maken wij virtuele rondleidingen en laat je iedereen binnenkijken in je woning, bedrijf of locatie.

Het spreekt voor zich dat deze vorm van fotografie altijd een extra meerwaarde en wow-effect geeft! Onze 360° panoramafoto’s worden genomen met gespecialiseerd materiaal. Achteraf worden alle beelden zorgvuldig nabewerkt en aan elkaar gelinkt zodat je kan doorklikken van beeld tot beeld. Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project vrijblijvend te bespreken!

Voor het maken van 360° panoramafoto’s bieden wij 2 opties aan:

Standaardkwaliteit: deze beelden zijn geschikt voor vastgoedpresentaties, en de kwaliteit is voldoende om te bekijken op smartphone, vr-brillen en social media. Deze foto’s worden gemaakt met een Ricoh Theta camera en hebben een resolutie van 6000×3000 pixels.

Prijs: 125 euro/stuk.

Hier een voorbeeld van een 360° panoramafoto in standaard kwaliteit:

loft panorama 360 standard

 

Premium kwaliteit: deze beelden zijn haarscherp en geschikt voor computerschermen, prints of grote displays. Uiteraard kan je deze ook op smartphone, vr-bril en social media bekijken. De kwaliteit is ronduit indrukwekkend. Deze foto’s worden met een Nikon D850 reflexcamera gemaakt, achteraf aan elkaar gezet en afzonderlijk bewerkt in Photoshop. Ze hebben een resolutie van 20.000×10.000 pixels. Ook premium panorama’s met een drone zijn mogelijk!

Prijs: 250 euro/stuk.

Afhankelijk van wat je wenst te doen met de beelden achteraf bespreken we samen de opties. Op booking.com, facebook en google kan je de foto’s gratis hosten, maar wij kunnen ook voor een volledig aangepaste virtual tour zorgen met branding in huisstijl en aanklikbare hotspots om van de ene ruimte naar de andere te springen. Deze virtual tours zijn ook perfect te integreren in je eigen website!

Hieronder alvast enkele beelden die we onlangs maakten in premium kwaliteit:


 

 

Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  Ingrid Van den Broeck Avatar Ingrid Van den Broeck
  22/12/2019

  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  vieke E Avatar vieke E
  14/02/2018

  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  VoorZet Avatar VoorZet
  01/03/2018

  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  Jenniferþe is 4fr Ruter Avatar Jenniferþe is 4fr Ruter
  05/12/2019

  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  Wim De Bie Avatar Wim De Bie
  16/05/2019