360° Virtuele rondleidingen

Met virtuele rondleidingen stap binnen in een 360° virtuele wereld!

Met 360° panoramafoto’s maken wij virtuele rondleidingen en laat je iedereen binnenkijken in je woning, bedrijf of locatie.

Het spreekt voor zich dat deze vorm van fotografie altijd een extra meerwaarde en wow-effect geeft! Onze 360° panoramafoto’s worden genomen met gespecialiseerd materiaal. Achteraf worden alle beelden zorgvuldig nabewerkt en aan elkaar gelinkt zodat je kan doorklikken van beeld tot beeld. Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project vrijblijvend te bespreken

Om deze panoramafoto’s op de meest professionele manier te kunnen aanbieden werken wij freelance voor het Gentse 360° agency Poppr. Samen realiseren we de meest prestigieuze 360° VR projecten en virtual tours.

Het volledige portfolio van de Poppr-360 projecten kan je hier bekijken.

Hieronder alvast enkele beelden die we onlangs maakten. Klik op de foto en sleep in het beeld om rond te kijken. Of draai je telefoon indien je via de smartphone kijkt. Deze panorama’s zijn ook te bekijken via Google Cardboard of Samsung Gear VR!

 

 

 


 

Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  review rating 5  Heel erg tevreden met de foto's. Eenvoudig geregeld, eenvoudig afgesproken, leuke samenwerking, mooi resultaat. Nogmaals dank Herman!

  thumb Christophe Berton

  review rating 5  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! �

  thumb Evi Vieke

  review rating 5  Ik ben zeer tevreden van zowel de kwaliteit van de foto’s als de klantvriendelijke manier waarop onze samenwerking praktisch geregeld was. Super bedankt!

  thumb Liesbeth Houthoofd

  review rating 5  Topkerel & fotograaf, Een pro in zijn vak �

  thumb Belaey Wesley

  review rating 5  Bedankt Herman om je tijd, passie en liefde voor fotografie met ons team te delen!

  thumb Kenny Deneyer

  review rating 5  professional real estate photographer, recommended for fast and accurate service.

  thumb Brent D'Hooge