360° Virtuele rondleidingen

Met virtuele rondleidingen stap binnen in een 360° virtuele wereld!

Met 360° panoramafoto’s maken wij virtuele rondleidingen en laat je iedereen binnenkijken in je woning, bedrijf of locatie.

Het spreekt voor zich dat deze vorm van fotografie altijd een extra meerwaarde en wow-effect geeft! Onze 360° panoramafoto’s worden genomen met gespecialiseerd materiaal. Achteraf worden alle beelden zorgvuldig nabewerkt en aan elkaar gelinkt zodat je kan doorklikken van beeld tot beeld. Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project vrijblijvend te bespreken

Om deze panoramafoto’s op de meest professionele manier te kunnen aanbieden werken wij freelance voor het Gentse 360° agency Poppr. Samen realiseren we de meest prestigieuze 360° VR projecten en virtual tours.

Het volledige portfolio van de Poppr-360 projecten kan je hier bekijken.

Hieronder alvast enkele beelden die we onlangs maakten. Klik op de foto en sleep in het beeld om rond te kijken. Of draai je telefoon indien je via de smartphone kijkt. Deze panorama’s zijn ook te bekijken via Google Cardboard of Samsung Gear VR!

 

 

 


 

Reviews

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk!

Heb je al met ons samengewerkt? Schrijf dan zeker een review over onze service op Google of via Facebook!

  5 star review  Herman is een professionele 360 fotograaf die alles tot in detail goed weet vast te leggen. Daarbij is hij ook nog eens vlot in de omgang. Een echte aanrader!! 👍🏻

  thumb vieke E
  14/02/2018

  5 star review  Snelle service, goede kwaliteit, mooie foto's. Deze man kent zijn vak. Een aanrader!

  thumb Jenniferþe is 4fr Ruter
  05/12/2019

  5 star review  Snelle dienstverlening en helpt mee nadenken. Niks is onmogelijk 🙂

  thumb VoorZet
  01/03/2018

  5 star review  Foto's laten nemen door deze professional en appartement was binnen de week verkocht. Deze man kent zijn vak!

  thumb Wim De Bie
  16/05/2019

  5 star review  Goede service ! Knappe foto's en snelle afwerking!

  thumb Ingrid Van den Broeck
  22/12/2019