Wie ben ik?

herman desmet

 

Hallo, ik ben Herman!

Iets meer dan 25 jaar geleden begon ik met avontuurlijke reis- en bergsportfotografie. Daar moest ik meer mee doen! De passie groeide na een opleiding fotografie uit tot een zelfstandige beroepsbezigheid. Voor mijn eindwerk fotografeerde ik moderne architectuur op de as Antwerpen-Brussel en specialiseerde ik me in alle facetten van de architectuur- en interieurfotografie.

Ik ben altijd een technische fotograaf geweest. Huwelijken en baby’s fotograferen is niet mijn ding. Maar 360° panoramafotografie, zelfgebouwde camerabevestigingen voor mijn drones (nog voor er drones in de winkel lagen), lang wachten op het perfecte licht om gebouwen fotograferen, donkere woonkamers toch stijlvol in beeld brengen of de opkomende zon boven een prachtige villa, dat is waar ik het voor doe!

In mijn vastgoedfotografie heb ik een voorkeur om te werken met het aanwezige licht om een aangename, neutrale, strakke en professionele sfeer in elke foto te garanderen. Ik werk snel, discreet en efficiënt en maar sla ook graag een praatje. Af en toe geef ik lezingen en workshops op vraag.

Ik stelde verschillende keren tentoon in België en mijn foto’s verschenen in gerenommeerde kranten en magazines (jawel, National Geographic!).

Ik behaalde mijn officiële drone-licentie 5 jaar geleden om als piloot hoogtefoto’s te kunnen maken in België en Frankrijk.

Mijn diensten staan niet alleen open voor professionals (aannemers, immokantoren, architecten en tuinarchitecten, hotels, …) die graag hun portfolio opfleuren met mooie beelden, maar zeker ook voor particulieren die bij de verkoop van hun woning gebruik willen maken van een complete vastgoedpresentatie.

Neem zeker contact op voor meer info of een kennismaking, of volg me op Instagram of Facebook!

 

Luchtfotografie met drone als onderdeel van onze vastgoedfotografie