Social Media Content Creation

Wij zijn jouw partner in Social Media Content Creation!

Op zoek naar een ervaren social media content creator, gespecialiseerd in fotografie en videografie, om je online aanwezigheid te versterken en je merk naar nieuwe hoogten te tillen? Zoek niet verder! Bij Herman Desmet Fotografie staan we klaar om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring in het gebruik van foto’s en video’s op Instagram, YouTube, Tiktok en Facebook zijn we bedreven in het aanmaken van content. We begeleiden je stap voor stap in je groei op deze sociale media.

Waarom Social Media Content cruciaal is

In de digitale wereld van vandaag is social media een krachtig platform om je merk te promoten, je publiek te betrekken en je conversies te verhogen. Maar het valt niet te ontkennen dat de concurrentie moordend is. Om op te vallen en indruk te maken, heb je boeiende, relevante en consistente content nodig. Hier komen wij in beeld!

Onze Diensten

Bij Herman Desmet Fotografie begrijpen we de nuances van effectieve social media content, vooral voor Instagram. We zijn als content creator gespecialiseerd in het ontwikkelen van boeiende Instagram-posts, -verhalen en -video’s die aansluiten bij je merkidentiteit en de interesses van je publiek. Onze diensten omvatten:

 1. Contentstrategie: We helpen je bij het plannen van een strategie die is afgestemd op je doelen en je doelgroep.
 2. Contentcreatie: We maken hoogwaardige content (foto’s én video’s) die aansluit bij je merkidentiteit en de interesses van je publiek. We plannen samen foto- en videoshoots om genoeg beeldmateriaal te verzamelen om te posten.
 3. Instagram Fotografie: We creëren prachtige visuele content die de esthetiek van je Instagram-feed verbetert, maar die je ook kan gebruiken voor je advertenties, websites, brochures, …
 4. Instagram/YouTube/TikTok Videografie: We maken boeiende video-inhoud, van korte clips tot langere IGTV-video’s.
 5. Planning en Scheduling: We optimaliseren de timing van je posts voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.
 6. Monitoring en Analyse: We houden de prestaties van je content nauwlettend in de gaten en passen onze strategie aan op basis van meetbare resultaten.
 7. Advertenties: Als je je bereik wilt vergroten, kunnen we ook gerichte social media advertenties voor je maken en beheren.

Waarom Herman Desmet Fotografie?

Wanneer je voor ons kiest, kies je voor:

 • Creativiteit: We gaan verder dan de standaard. We zijn gepassioneerd en innovatief in het bedenken van content-ideeën die opvallen.
 • Ervaring: Met jarenlange ervaring en het beheer van accounts met meer dan 20k volgers en virale reels die miljoenen keren werden bekeken kunnen we je helpen om op een consistente manier te groeien. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en algoritme-updates.
 • Resultaten: Onze focus ligt op meetbare resultaten. We streven ernaar om je merk te laten groeien en je doelen te bereiken.
 • Samenwerking: We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat onze content je visie weerspiegelt en je doelstellingen ondersteunt.

 

Neem contact met ons op

Klaar om je publiek te betoveren? Laten we samenwerken! Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Herman Desmet Fotografie je kan helpen om je merk te laten schitteren op social media.

Pakket content creatie voor 1 maand

Inbegrepen:

Brainstorming

1 branding fotoshoot voor de aanmaak van foto’s en video’s

nabewerking van alle materiaal

Publiceren of inplannen van 15 posts (foto’s en reels)

Eenmalige promotieprijs: 490 euro (ipv 790 euro)

Contacteer ons nu!