Fotoshoot hotel

Inclusief nabewerking

360° met drone

Oplevering binnen 48u

Schakel ons in voor een fotoshoot om je hotel professioneel in beeld te brengen. Met heldere foto’s van je hotel kan je een groter publiek aantrekken. Onderschat zeker het belang van het visuele aspect in onze moderne wereld niet! De keuze tussen een hotel met mooie fotografie en een zonder is online razendsnel gemaakt. Ontdek de mogelijkheden die we je bieden bij Herman Desmet Photography uit Weerde, in de buurt van Mechelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Tijdens een fotoshoot maken we professionele beelden van je hotel

De marketing van een hotel hangt nauw samen met de visuele presentatie ervan. Het is daarom geen slecht idee om een professionele interieurfotograaf in te schakelen. We leggen bij Herman Desmet Photography uit Weerde, in de buurt van Mechelen, het interieur van je hotel op een aantrekkelijke manier vast tijdens een uitgebreide fotoshoot. Daarbij krijg je de mogelijkheid om dronebeelden te laten maken, die ongetwijfeld een unieke blik op je hotel kunnen opleveren.

Ontdek meer over ons

Herman Desmet staat bekend als een professioneel fotograaf van luxehotels. Online kan je nog meer lezen over de fotograaf en zijn recente werk bewonderen. Als je nog vragen hebt over de concrete werking van een fotoshoot van je hotel, mag je ons altijd contacteren. Dat kan door te bellen naar het nummer +32 496 57 58 55, een e-mail te sturen naar info@hermandesmet.be. Verder zijn we onder meer ook beschikbaar als professionele reisfotograaf en eventfotograaf.

Bekijk hier onze social media

Contactformulier

    Bezoek HERMANDESMET Photography in Weerde