Bedrijfsvideo laten maken

Inclusief nabewerking

360° met drone

Oplevering binnen 48u

Wil je een professionele bedrijfsvideo laten maken? Met high-end apparatuur, professionele editing en een strakke workflow leveren wij kwalitatieve bedrijfsvideo’s binnen 48 uur na de shoot. Heb je er ook wel eens over nagedacht om een bedrijfsvideo te laten maken? Het belang van bedrijfsfotografie ken je waarschijnlijk wel. Video’s zijn razend populair, zeker op social media, zoals Facebook, Instagram en TikTok. Video’s hebben een nog groter bereik dan foto’s. Daarom zetten ook steeds meer bedrijven video’s in als middel om het bedrijf op een overtuigende manier te presenteren. Niet alleen op social media, maar bijvoorbeeld ook op hun website of in hun nieuwsbrief.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Waarvan kun je een bedrijfsvideo laten maken?

Nu vraag je je misschien af wat je dan op video moet laten zetten. Als je een bedrijfsvideo wilt laten maken, dan zijn de mogelijkheden eindeloos! De pro’s van Herman Desmet bespreken er vier:

  • Jouw bedrijf, producten of diensten tonen;
  • Een sfeerverslag van een bedrijfsfeest, congres of evenement geven;
  • Donateurs bedanken;
  • Bouwproces in beeld brengen.

Kortom, voor het laten maken van een bedrijfsvideo zijn de mogelijkheden die wij bieden eindeloos: van productvideo’s tot timelapse-video’s en aftermovies op events. Weinig is krachtiger dan een sterke, kwalitatieve video om impact te maken op je klanten. Wil je letterlijk een uniek perspectief op jouw bedrijf? Herman Desmet Photography in Weerde, dicht bij Mechelen, is in het bezit van een officiële Europese licentie voor het maken van drone-opnames. Onze hoge resolutie luchtfoto’s en -video’s vormen een spectaculaire toevoeging aan iedere bedrijfsvideo. Die vorm van fotografie en videografie is ook een aanrader voor openluchtevenementen met veel publiek. Je kan ons verder ook inschakelen als interieurfotograaf.

Contacteer ons voor het laten maken van een professionele bedrijfsvideo

Wij denken graag mee over de krachtigste bedrijfsvideo voor een deskundige indruk. Natuurlijk is het toevoegen van een logo geen enkel probleem. Met high-end apparatuur en vakkundige editing maken wij het verschil. Al binnen 48 uur na de shoot leveren wij de bedrijfsvideo op. Wil je direct een professionele bedrijfsvideo laten maken of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Contacteer ons dan meteen via het nummer +32 496 57 58 55, het e-mailadres info@hermandesmet.be of het online contactformulier.

Bekijk ook eens:

Interieurfotograaf| Event fotograaf

Bekijk hier onze social media

Contactformulier

    Bezoek HERMANDESMET Photography in Weerde