Hotel fotografie

Inclusief nabewerking

360° met drone

Oplevering binnen 48u

Voor de marketing van een hotel speelt fotografie tegenwoordig een hele grote rol. Op het internet kan je je als hotel online enkel nog onderscheiden door sterk in te zetten op een mooie visuele presentatie. Bij Herman Desmet Photography uit Weerde, in de buurt van Mechelen, zit je zeker goed. Herman Desmet helpt je als professionele fotograaf van luxehotels graag verder. Ontdek de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Promoot je hotel met de mooiste fotografie

Om het belang van professionele fotografie voor een hotel te illustreren, geven we een voorbeeld. Stel je zoekt een hotel en twijfelt tussen twee hotels. Het ene hotel is beter geprijsd en kan een mooiere lijst met services voorleggen, maar heeft slechts enkele foto’s van lage kwaliteit. Het andere hotel heeft minder te bieden, maar heeft een fotograaf die ervaring heeft met de fotografie van luxehotels ingehuurd en heeft bijgevolg een prachtige fotoreeks op de site. Je voelt het al aankomen. De keuze zal snel gemaakt zijn. Aarzel daarom niet om een professionele fotograaf met de nodige ervaring met luxehotels in te schakelen voor de fotografie van je hotel. Een dergelijke fotoshoot van je hotel is niet het enige waarvoor je ons kunt inschakelen. Als vastgoedmakelaar kan je ook bij ons terecht. We brengen je vastgoed met de mooiste interieurbeelden aantrekkelijk in beeld.

Stel ons gerust vragen

Als je graag een beroep doet op de ervaring met luxehotels van fotograaf Herman Desmet uit Weerde, in de buurt van Mechelen, voor de fotografie van je hotel, laat dan zeker iets weten. Je kan ons eenvoudig contacteren door te bellen naar het nummer +32 496 57 58 55, een e-mail te sturen naar info@hermandesmet.be of het online contactformulier in te vullen.

Bekijk hier onze social media

Contactformulier

    Bezoek HERMANDESMET Photography in Weerde