HERMANDESMET | Interieur en vastgoedfotografie
Wij leveren professionele, hoge kwaliteitsfotografie van vastgoed en interieurs voor bedrijven en particulieren. Met zowel binnen- als buitenopnames zorgen onze foto’s ervoor dat huizen of interieurs écht in de schijnwerpers komen te staan!
fotografie, fotograaf, Mechelen, Brussel, Antwerpen, virtual tour, 360 panorama, virtuele rondleiding, luchtfotografie, 360 graden panorama, 360VR, architectuur, interieur, vastgoed, studio, tuinen, portret, panoramafotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, productfotografie, studiofotografie, drone, quadcopter
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Vastgoed- en interieurfotografie

Jouw interieur in de spotlights!

In opdracht van particulieren, immokantoren, bouwfirma’s en andere bedrijven maken wij hoge kwaliteitsfoto’s van interieurs en vastgoed. Door gebruik te maken van mooie foto’s komt uw huis of interieur pas echt tot zijn recht en stijgen de verkoopkansen! Uiteraard kunnen wij op deze shoots ook hoogtefoto’s nemen van uw woning. Voor immokantoren die graag op regelmatige basis van onze diensten gebruik willen maken, werken wij graag met een fixed price systeem per woning of met een mandaat.

BEKIJK ONZE VASTGOEDFOTO'S

Onze service

Briefing

Een briefing vooraf met tips & stijladvies.

Shoot

Gebruik van professioneel fotomateriaal.

Nabewerking

Nabewerking en retouchering van alle foto’s.

Download

De beelden zijn achteraf beschikbaar via download of op dvd.

Licentie

De klant krijgt alle originele foto’s en alle rechten op het gebruik ervan.

Extra

Wij maken ook exclusieve websites of plaatsen jouw foto’s online.

Contacteer ons voor een offerte op maat

Hebt u bijzondere wensen of meerdere locaties te fotograferen? Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat.

Contacteer ons