HERMANDESMET | Hoogte en luchtfotografie
Met speciale aparatuur maken wij luchtfoto’s van uw vastgoed, bouwwerf of bedrijf!
fotografie, fotograaf, Mechelen, Brussel, Antwerpen, virtual tour, 360 panorama, virtuele rondleiding, luchtfotografie, 360 graden panorama, 360VR, architectuur, interieur, vastgoed, studio, tuinen, portret, panoramafotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, productfotografie, studiofotografie, drone, quadcopter
21819
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21819,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

 

Luchtfoto’s of video’s met een drone

Wij beschikken over een geregistreede drone en licentie voor foto-opdrachten in heel België!

Met onze drone kunnen wij zowel hoge resolutiefoto’s, gestabiliseerde video’s als 360° panorama’s maken. De klant kan steeds beneden meekijken op een iPad om te kijken of de compositie naar wens is!

In België is het echter niet altijd mogelijk om in elk gebied luchtopnames te maken met een drone gezien de strikte wetgeving. Contacteer ons daarom best om de mogelijkheden voor uw shoot te bespreken!

 

 


Aerial 360° Panorama’s

Met het gebruik van onze drone kunnen wij ook speciale hoogte-360° panorama’s aanmaken in hoge definitie. Dit levert uiteraard spectaculaire beelden op!

 

Hoogtefotografie tot 9m

Wij beschikken over een telescopische mast van 9m hoog die het mogelijk maakt hoogtefoto’s te maken van bedrijven, tuinen en domeinen. Deze mast kan ingezet worden op plaatsen waar het met drones verboden is om te vliegen, en is ideaal voor overzichtsfoto’s. De klant kan steeds beneden meekijken op een scherm om te kijken of de compositie naar wens is.

Onze service

Briefing

Een briefing vooraf om alle opties en wensen te overlopen.

Shoot

Gebruik van professioneel fotomateriaal.

Nabewerking

Nabewerking en retouchering van alle foto’s.

Download

De beelden zijn achteraf beschikbaar via download of op dvd.

Licentie

De klant krijgt alle originele foto’s en alle rechten op het gebruik ervan.

Extra

Wij maken ook exclusieve websites of plaatsen jouw foto’s online.

Contacteer ons voor een offerte op maat

Voor hoogte- en luchtfotografie hebben we geen vaste prijspaketten. Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat en geven we advies over de methode die het best geschikt is.

Contacteer ons