HERMANDESMET | Fotografie van bouwwerven
Uw bouwwerf laten fotograferen van begin tot eind? Zowel voor bouwfirma’s als particulieren een meerwaarde en mooie herinnering!
fotografie, fotograaf, Mechelen, Brussel, Antwerpen, virtual tour, 360 panorama, virtuele rondleiding, luchtfotografie, 360 graden panorama, 360VR, architectuur, interieur, vastgoed, studio, tuinen, portret, panoramafotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, productfotografie, studiofotografie, drone, quadcopter
21829
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21829,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Bouwwerven

Werfopvolging

Een bouwwerf laten fotograferen door een professionele fotograaf? Ben je aannemer, architect, promotor of zou je zelf graag een leuk aandenken hebben van alle stadia van je bouwproces? Fotografie van werven is niet alleen voor de eigenaars een prachtig aandenken aan de bouwperiode, maar ook ideaal als marketing-instrument. Bouwfirma’s kunnen op deze manier met prachtige beelden hun klanten op de hoogte houden van de vorderingen ter plaatse.

 

Uiteraard wordt in samenspraak met de bouwheer een op-maat-gemaakt pakket uitgewerkt, omdat het vaak ook interessant kan zijn om hoogtefoto’s of lucht-360° panorama’s te maken op een bouwwerf.

Onze service

Briefing

Een briefing vooraf om alle opties en wensen te overlopen.

Shoot

Gebruik van professioneel fotomateriaal.

Nabewerking

Nabewerking en retouchering van alle foto’s.

Download

De beelden zijn achteraf beschikbaar via download of op dvd.

Licentie

De klant krijgt alle originele foto’s en alle rechten op het gebruik ervan.

Extra

Wij maken ook exclusieve websites of plaatsen jouw foto’s online.

Enkele voorbeeldfoto’s

Contacteer ons voor een offerte op maat

Voor fotografie van bouwwerven hebben we geen vaste prijzenpaketten. Zowel voor particulieren als grote bedrijven maken wij graag een prijsofferte op maat.

Contacteer ons